norkem - Your first link in the chemical chain

Nieuwsarchief >

Dit is het nieuwsarchief. Alle voorgaande nieuwsartikelen zijn hier beschikbaar.

10.02.2021

Levering van GOFOS blijft sterk na Brexit

Norkem, een belangrijke schakel in de toevoerketen die GOFOS in het hele VK distribueert, heeft een toegenomen vraag naar suikervervangers gemeld. Gesprekken over Brexit-handelsovereenkomsten tussen de EU en Israël, thuisbasis van het GOFOS-productiebedrijf Galam, kunnen ervoor zorgen dat de handel toeneemt tussen de twee landen, waarmee de weg wordt vrijgemaakt voor een bredere invoering van GOFOS in het VK.

 

11.01.2021

Newsletter 2021

Nu 2021 voor Norkem is aangebroken, kunnen we rustig stellen dat het bedrijf op 12 complexe en uitdagende maanden terugkijkt.  Met de uitermate internationale status van Norkem is het bedrijf met veel uitdagingen geconfronteerd, waarbij het zich heeft moeten aanpassen aan veranderende regels en voorschriften om de COVID-19 pandemie te bestrijden. Nu Norkem begint aan het 51e jaar, kunnen we gerust stellen dat Norkem deze uitdagingen het hoofd heeft geboden door door te gaan als leider in de wereld van de chemicaliënbevoorrading. 

04.12.2020

Vooruitlopend op de vraag legt Norkem een voorraad Kaliumbicarbonaat aan

Norkem bevestigt met genoegen dat de voorraad kaliumbicarbonaat volledig is aangevuld, vooruitlopend op de nieuwe toegenomen vraag als gevolg van de grotere wereldwijde belangstelling voor de mogelijkheden van het product. Kaliumbicarbonaat is een zeer nuttig en veelzijdig product, dat wordt gebruikt in verschillende industriële sectoren, waaronder levensmiddelen en dranken, industrieel en diervoeder. Norkem levert al lang kaliumbicarbonaat vanwege de talloze toepassingen, die nu nog verder worden uitgebreid dankzij nieuw onderzoek naar de eigenschappen en kwaliteiten.

 
10.11.2020

Norkem's nieuwe product GOFOS helpt de natie de gezondheidscrisis aan te pakken

Vandaag de dag is het belangrijker dan ooit om ervoor te zorgen dat voeding en lichamelijke gezondheid op de voorgrond staan.  Het is van essentieel belang dat we in goede lichamelijke gezondheid verkeren tijdens de voortdurende coronaviruspandemie, wat (naast lichaamsbeweging en hydratatie) betekent dat de vitaminen, vezels en mineralen die we consumeren van het allergrootste belang zijn.  

 

Als onderdeel van de campagne om de natie te beschermen tegen de voortdurende verspreiding van COVID-19, heeft de Britse regering geprobeerd haar burgers aan te moedigen hun voedselinname te controleren en hun inname van geraffineerde suikers te verminderen om de huidige obesitas-epidemie van het land aan te pakken. Zoals we in eerdere artikelen hebben onderzocht, impliceerde de recente analyse van het verband tussen obesitas en COVID-19 een potentiële 48% verhoogde kans op overlijden door het virus voor mensen met significant overgewicht. Met een natie die geraffineerde suikers consumeert die drie keer de aanbevolen hoeveelheid betreft, heeft de regering besloten het probleem bij de bron aan te pakken.  

09.09.2020

De wereldwijde vraag naar GOFOS staat op het punt te stijgen na het voorgestelde Britse verbod op suikerreclame.

In juli maakte de Britse regering haar plannen bekend om een ​​verbod op bepaalde soorten voedselreclame in het hele land in te voeren. In een poging de natie te beschermen tegen COVID-19, onthulden de overheid en de relevante gezondheidsautoriteiten (zoals de NHS en haar adviesorganen) een plan om hoge niveaus van obesitas onder de bevolking te bestrijden. Volgens het gerapporteerde onderzoek lijken obesitasgerelateerde aandoeningen de gevolgen van COVID-19 te verergeren, met enkele statistieken die obesitas koppelen aan een toename van 48% van de sterfte aan het virus.

30.07.2020

Het zinkoxide-assortiment van Norkem

Norkem biedt een uitgebreid assortiment aan zinkoxidekwaliteiten aan die als normaal en in overeenstemming met de COVID-19-beperkingen worden geleverd en verzonden. Met technische kwaliteiten die geproduceerd worden middels het American Process, Red Seal en High Purity middels het French Process en Active Zinc oxide middels het Chemical Wet Process, kan Norkem zinkoxide leveren voor elke toepassing en industrie. Norkem kent een lange geschiedenis in het leveren van zinkoxide aan klanten en partners en heeft er alles aan gedaan om de toeleveringsketen te beveiligen om een ​​consistente voorraad te garanderen.