norkem - Your first link in the chemical chain

Nieuwsarchief >

Dit is het nieuwsarchief. Alle voorgaande nieuwsartikelen zijn hier beschikbaar.

20.10.2022

Norkem Fi Europe'a katılıyor

Norkem, Aralık ayında Paris'te düzenlenecek Avrupa'nın en büyük yiyecek ve içecek endüstrisi fuarlarından biri olan Food Ingredients (Fi) Europe'a katılıyor.

29.09.2022

Norkem breidt aanbod aan molybdeenderivaten uit

Buiten de wereld van de scheikunde is molybdeen waarschijnlijk niet een van de meest bekende chemische elementen, maar verrassend genoeg heeft het, en de  derivaatverbindingen ervan, uitzonderlijk veel toepassingen in veel verschillende sectoren, waaronder de landbouw, farmaceutische industrie, petrochemische industrie en de productie van componenten.

14.09.2022

Norkem keert terug naar 's werelds belangrijkste veeteeltbeurs.

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat de Norkem Groep als exposant terugkeert op EuroTier 2022.

EuroTier wordt algemeen beschouwd als de belangrijkste bijeenkomst van de wereldwijde veehouderij- en veeteeltsector en verwelkomt meer dan 150.000 bezoekers uit de hele wereld.

25.06.2022

Norkem breidt assortiment fosfaten uit naarmate Europese aanbodtekorten alarmerend stijgen

Terwijl de tragische oorlog in Oekraïne nog steeds woedt, worden de domino-effecten in de rest van de wereld steeds duidelijker. De gevolgen voor de levering van gas, olie en graan zijn al goed gedocumenteerd.

18.05.2022

Norkem krijgt exclusieve distributierechten voor grensverleggend veganistisch eiwit

Norkem heeft een overeenkomst gesloten met voedseltechnologie-innovator NextFerm om de enige distributeur te worden van haar revolutionaire nieuwe veganistische eiwitproduct in het VK en Ierland.

07.03.2022

Norkem Quimica voegt natriumacetaat toe aan haar voedsel- en drankenassortiment

Onze Spaanse dochteronderneming Norkem Quimica heeft een nieuwe deal binnengehaald voor het leveren van natriumacetaat voor de voedingsindustrie.