norkem - Your first link in the chemical chain

Nieuwsarchief >

Dit is het nieuwsarchief. Alle voorgaande nieuwsartikelen zijn hier beschikbaar.

21.12.2016

Norkem kondigt resultaten van EuroTier 2016 aan

Norkem, een distributeur van chemicaliën, presenteerde afgelopen november zijn lijn met dierenvoeding en gezondheidsproducten op de EuroTier 2016-tentoonstelling en doet nu verslag van zijn succes op dit evenement.

02.11.2016

Norkem toont productaanbod op EuroTier-beurs

De Norkem-groep zal zijn allernieuwste productaanbod van geavanceerde additieven en supplementen tonen op de EuroTier-beurs (15 t/m 18 november in Hannover).

14.10.2016

De suikertaks – er is een alternatief…

De internationale vakhandelaar en distributeur Norkemis is een gespecialiseerde leverancier in de voedsel- en drankensector.  De aankondiging van de Britse suikerheffing op de frisdrankensector (ook wel 'suikertaks' genoemd) die in april 2018 van kracht wordt, leidt tot heel wat kopzorgen bij de producenten.  Veel producenten stappen over op alternatieven voor suiker, zoals Sucralose, en moeten de formulering van hun producten op korte tijd wijzigen.

31.08.2016

Eerste helft van het jaar record voor levensmiddelen- en drankenafdeling van Norkem Group.

Wereldwijde handelaar en distributeur in chemicaliën Norkem, met hoofdkantoor gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, viert het feit dat de levensmiddelen- en drankenafdeling van het bedrijf dit jaar de hoogste verkoopcijfers voor het eerste en tweede kwartaal ooit heeft geregistreerd. 

09.03.2016

Jaarresultaten 2015 van Norkem en mooie positie op lijst van Sunday Times

De in Cheshire gevestigde internationale chemicaliëndistributeur Norkem brengt een samenvatting van de bedrijfsresultaten naar buiten en haalt de succesvolle vermelding door de Sunday Times aan.

08.01.2016

Nieuwe website voor Norkem Turkije

De in het Verenigd Koninkrijk gevestigde chemische leverancier en distributeur Norkem heeft een nieuwe website gelanceerd om haar voortdurende uitbreiding in Turkije te ondersteunen. De nieuwe website is gebouwd in overeenstemming met de huidige richtlijnen voor gebruiksvriendelijkheid met een mobielvriendelijk responsief design, waardoor bezoekers de website vanaf ieder apparaat kunnen openen.