norkem - Your first link in the chemical chain

Nieuwsarchief >

Dit is het nieuwsarchief. Alle voorgaande nieuwsartikelen zijn hier beschikbaar.

16.11.2015

Tentoonstelling van Norkem op het Food Ingredients Europe-evenement

Toonaangevende Europese distributeur van voedingsingrediënten Norkem doet mee met andere bedrijven aanwezig op de FI Europe-tentoonstelling, in het Parc des Expositions de Paris Nord, Parijs, van 1 t/m 3 december 2015.  

27.10.2015

Norkem breidt aanbod aan levensmiddelen en klantenbestand uit en zet in op BRC-status

Norkem, een wereldwijd opererende distributeur van chemische producten, heeft bekendgemaakt dat het bedrijf het aanbod aan levensmiddelen en het klantenbestand in die sector gaat uitbreiden. Ook kondigde het bedrijf aan dat het zwaar inzet op het verkrijgen van BRC-certificering.

01.10.2015

Norkem te zien op Ceramitec 2015

Norkem neemt dit jaar deel aan de Ceramitec-beurs in München (Duitsland). Ceramitec is de belangrijkste handelsbeurs ter wereld voor de keramieksector.

24.09.2015

Norkem breidt uit in Australië en Spanje

Norkem heeft onlangs zijn Australische en Spaanse kantoren verhuisd naar grotere panden om tegemoet te komen aan de uitzonderlijke groei van de activiteiten in beide gebieden.

21.07.2015

Nieuwe mobiele responsieve website voor Norkem

Chemische leverancier en distributeur Norkem heeft een verbeterde website gelanceerd om haar online aanwezigheid te versterken. De veranderingen zijn in overeenstemming met de huidige gebruiksrichtlijnen en hebben een mobielvriendelijk responsief ontwerp, waardoor het makkelijker is voor websitebezoekers om op de site te navigeren, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken. De website behoudt zijn bestaande levendige en heldere design.

14.05.2015

Norkem en Shree Tech International aanwezig op de Intergalva vakbeurs, Liverpool.

Norkem en Shree Tech International zullen aanwezig zijn op de Intergalva beurs in Liverpool. Intergalva is de grootste beurs voor de verzinkingsindustrie wereldwijd en wordt gehouden van 8 t/m 10 juni 2015 in het Arena and Convention Centre (ACC) Liverpool.