norkem - Your first link in the chemical chain

01.10.2015

Norkem te zien op Ceramitec 2015 >

Norkem neemt dit jaar deel aan de Ceramitec-beurs in München (Duitsland). Ceramitec is de belangrijkste handelsbeurs ter wereld voor de keramieksector.

Norkem levert een uitgebreid assortiment producten aan bedrijven voor baksteen, bouwblokken, dakpannen en plaveien. Norkem is een toonaangevende naam voor de suspensietechnologie voor onoplosbare poeders en distribueert haar volledige assortiment internationaal via een netwerk van kantoren en productie-eenheden.  Momenteel maakt Norkem een snelle verkoopgroei door voor oppervlakbeitsen en het bedrijf zal deze sterk promoten op Ceramitec. Hierbij wordt vooral de nadruk gelegd op de mogelijkheden ervan voor kleurenovereenstemming en voor kleuren op maat.  Oppervlakbeitsen kunnen als poeder, vloeistof of zand/beits-mengsels worden geleverd.

Graham Lewis, Managing Director van Norkem Limited, verklaart: “Ceramitec is altijd een succesvolle beurs voor Norkem geweest en we verwachten dat het dit jaar de drukste beurs ooit wordt.  Als vooraanstaand internationaal bedrijf moeten we er zijn. De vorige edities leverden een groot aantal klanten uit de hele wereld op."

Kate Ashley van het Marketing Team van Norkem merkte op: “Meertalig personeel van onze verschillende Europese kantoren zal op onze stand aanwezig zijn om de beste oplossingen voor de bezoekers te bespreken. We kijken ernaar uit om mensen uit de hele wereld te ontvangen.”

Het toegewijde verkoopteam van Norkem is op de stand aanwezig om advies te geven over de producten van het assortiment, en om uit te leggen hoe ze aan individuele behoeften kunnen worden aangepast.

De Ceramitec-beurs wordt gehouden van 20 t/m 23 oktober 2015 in Messe München (Duitsland). U kunt Norkem bezoeken in zaal A1, op stand 411.