norkem - Your first link in the chemical chain

13.03.2019

Norkem beloond met AA-beoordeling van BRCGS >

We zijn ervan overtuigd dat al onze klanten en partners binnen de levensmiddelen- en drankensector dit nieuws hartelijk zullen ontvangen, aangezien dit certificaat de hoge kwaliteit van ons werk erkent. U kunt erop vertrouwen dat ons supply chain management en de productieprocessen de door u gewenste waarde en topkwaliteit leveren.

 

De 'BRCGS for Agents & Brokers' zorgt voor een duidelijke norm op het gebied van regelgeving, veiligheid en kwaliteit voor diegenen die een cruciale link vormen tussen leverancier, detailhandelaar en klant. Norkem valt binnen deze categorie omdat wij een leveringsprogramma aan ingrediënten en hulpstoffen verzorgen. Door erkend te worden als een bedrijf met hoge kwaliteitsnormen, kunnen we een positieve invloed uitoefenen op onze leveranciers. Ze weten dat we geen genoegen nemen met middelmatige producten en worden op die manier gestimuleerd hun eigen normen te verbeteren.

 

Norkem is als onderdeel van het beoordelingsproces op de volgende gebieden getoetst:

  • Betrokkenheid van het senior management en voortdurende verbetering
  • Gevaren- en risicoanalyse
  • Productveiligheid en kwaliteitsmanagementsysteem
  • Leverancier en uitbesteed onderhoudsbeheer
  • Werknemers

 

Wat is BRCGS?

Als toonaangevende organisatie voor merk- en consumentenbescherming, heeft BRCGS als doel ervoor te zorgen dat fabrikanten consistent voldoen aan de hoge kwaliteitsnorm. Als bekende naam in de levensmiddelen- en drankensector worden BRCGS-beoordelingen door toonaangevende detailhandelaren geselecteerd om daarmee de bescherming van de eindgebruiker te kunnen garanderen.  In samenwerking met certificeringsinstanties zoals NSF International, beoordeelt BRCGS kwaliteit, veiligheid en operationele normen.  Door een classificatie te ontvangen van BRCGS, kunnen fabrikanten aan hun wettelijke verplichtingen voldoen.

 

Wat is NSF International?

Ons certificaat is toegekend door NSF International, een zeer ervaren organisatie met een testlaboratorium gevestigd in Wales. Daar kunnen ze verschillende producten testen aan de hand van de industrienormen, waarbij ze zowel naar de mechanische als hygiënische eigenschappen kijken.  NFS International wordt zeer gerespecteerd binnen verschillende sectoren, en levert gedetailleerde rapportages en nauwkeurige resultaten aan meerdere certificeringsinstanties.