norkem - Your first link in the chemical chain

01.09.2021

Norkem exposeert in september op ChemUK >

Norkem is verheugd te kunnen aankondigen dat het bedrijf in september 2021 exposeert op ChemUK, de belangrijkste beurs voor de chemische industrie in het Verenigd Koninkrijk. ChemUK, de Britse Chemical Industry Supply Chain Expo, bestaat uit twee onderdelen: een expositie en een programma met sprekers. Belangrijke spelers uit de Britse sectoren voor industriële chemie, biochemie, chemische verwerking en chemische productformuleringen komen bijeen op de expo.

 

De ChemUK-expo 2021, vorig jaar uitgesteld als gevolg van de Covid-19-pandemie, vindt plaats op de 15e en 16e van deze maand in het NEC, Birmingham, het grootste expositiecentrum van het VK. Norkem laat hier ons algemene productassortiment zien, met voorbeelden van een aantal van de opwindende updates die onze productdatabase de afgelopen jaren heeft ondergaan.

 

ChemUK, dat gratis bij te wonen is, is het tweedaagse programma met exposities en sprekers van het VK met meer dan 150 sprekers en 40 uur aan deskundige presentaties in de wereld van de chemische industrie! Dit evenement van wereldklasse brengt sectoren bijeen zoals Proces en controle, Digitaal en automatisering, Groene en bio-innovatie, Chemicaliën, Ingrediënten en grondstoffen en nog veel meer, waarbij de nieuwste innovaties binnen de industrie getoond worden.

 

Op ChemUK vindt u sessies, flarden van technologie en innovatie en deelnemende exposanten uit alle sectoren. De expo is een combinatie van exhibities van mensen die werkzaam zijn in de chemie, chemische verwerking, biochemie en chemische productformulering. De expositie wordt bijgewoond door deskundigen, detailhandelaren, handelaren en bedrijven die zelf chemische producten ontwikkelen. Tot de belangrijkste sprekers behoren toonaangevende wetenschappers die spreken over uiteenlopende zaken als:

 

●      Chemicaliën

●      Beheer van de toeleveringsketen/inkoop van grondstoffen en ingrediënten

●      Beheer van materialen/voorraden

●      Belangrijke trends wat betreft de vraag binnen het ‘segment’

●      Wijzigingen in de regelgeving en invloed op de eisen ten aanzien van grondstoffen

●      Circulaire economie/milieutrends

 

Norkem is er trots op ChemUK te kunnen bijwonen om ons productassortiment te tonen, waaronder:

 

      - Kleefmiddelen en harsen

-       Cannabdiol (CBD)

-       Cosmetische en persoonlijke zorg

-       Geleermiddelen en gomsoorten

-       Citraten en conserveringsmiddelen

-       Metaalzouten

-       Reinigingsmiddelen en waterbehandelingen

-       Olie en energie

 

Bezoek onze stand K38 op de beurs of ga naar onze website voor meer informatie over onze producten en ons assortiment.

 

Het deelnemende team van Norkem van ons hoofdkantoor in Cheshire en de volledige NEC-locatie volgen de richtlijnen van de overheid om ervoor te zorgen dat alle aanwezigen en exposerende bedrijven beschermd zijn tegen COVID-19. Het evenement is volledig Covid-veilig, met naleving van alle richtlijnen en regelmatige tests ter plaatse. De locatie van het evenement werkt op basis van een binnenlandse COVID-19-pas. Dit betekent dat de deelnemers een bewijs van dubbele vaccinatie of een recente negatieve Covid-test nodig hebben. De veiligheidsmaatregelen zijn van het allergrootste belang en mondkapjes zijn verplicht in de pendelbussen naar het NEC. Norkem exposeert in hal 1, waar mondkapjes niet verplicht zijn, maar aanbevolen als u of uw mededeelnemers een hoog risico lopen.

 

ChemUK vindt plaats op 15 en 16 september 2021, in hal 1 van de NEC Events Space in Birmingham, Verenigd Koninkrijk. Norkem exposeert in stand K38.