norkem - Your first link in the chemical chain

Over ons >

De Norkem Groep bestaat uit Norkem Limited, Norkem BV, Norkem Quimica en Norkem Chemical Trading (Shanghai) Co. Limited.

De in 1970 opgerichte onderneming heeft zich sindsdien onafgebroken uitgebreid. Momenteel zijn er vestigingen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, China, Australië, de Verenigde Staten en Chili. Vanuit deze vestigingen kunnen we onze diensten over de hele wereld aanbieden.

We zijn gespecialiseerd in het vinden van nieuwe bronnen en levering van een uitgebreide portfolio aan basis chemicaliën en specialiteiten die in een groot aantal industriële toepassingen worden gebruikt. Dankzij een wereldomvattend netwerk van magazijnen kunnen we zeer korte levertijden en betrouwbare aflevering garanderen.

Onze medewerkers vormen de ruggengraat van ons bedrijf. Norkem is meer dan alleen een verkooporganisatie. Onze ervaren en toegewijde teams bieden uitgebreide knowhow, advies en ondersteuning waarop u onderbouwde beslissingen kunt baseren.

We onderhouden langdurige en nauwe banden met onze leveranciers zodat we onze klanten snel en efficiënt van dienst kunnen zijn. We weten zelf maar al te goed hoe belangrijk het is om tijdig te leveren en binnen het budget te blijven. Deze aanpak heeft geresulteerd in een onderneming die momenteel op zes continenten actief is.


Onze beloften aan u:

SERVICE
Klaarstaan om aan uw wensen te voldoen met concurrerende prijzen, hoogwaardige verpakkingen en marktkennis.

KWALITEIT
Producten leveren van gecertificeerde kwaliteit, afkomstig van geaccrediteerde leveranciers.

LEVERBAARHEID
Een uitgebreide serie producten bieden vanuit ons wereldomspannend netwerk van magazijnen en daarbij minimale levertijden en betrouwbare leveringen garanderen.

ERVARING
Voorzien in expertise en ondersteuning door deskundige teams van specialisten, vanuit strategische vestigingen over de hele wereld.

MILIEU
Focus op zorgvuldig en verantwoord handelen met producten en onze bijdrage leveren aan het 'responsible care' programma.


Missie

"We willen de voorkeursleverancier zijn voor alle chemische behoeften van onze klanten".

We bereiken dit door producten van topkwaliteit te leveren, in combinatie met service en technische ondersteuning door eersteklas medewerkers.