norkem - Your first link in the chemical chain

Recent nieuws >

21.12.2022

Het voedsel- en drankenteam van Norkem behaalt opnieuw AA-klasse voor BRCGS-audit

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat ons voedsel- en drankenteam opnieuw een certificering heeft behaald voor de BRCGS Agents and Brokers Global Standard - met een naleving van 100%. In een primeur voor Norkem brachten we ook onze zusterbedrijven: Norkem BV, Norkem Quimica en Norkem SRL binnen de reikwijdte van de accreditatie. Ze sluiten zich allemaal aan bij Norkem Ltd, een van de eerste bedrijven die de accreditatie in de wacht sleepten.

24.11.2022

Grote uitbreiding van het nitraatassortiment van Norkem

Met trots kondigen we de uitbreiding van ons agrochemische assortiment aan met de toevoeging van drie nieuwe nitraatproducten.

30.10.2022

Uitbreiding van het aanbod van belangrijke vlamvertragers

Vlamvertragers spelen een belangrijke rol in de brandveiligheid. Brandbare materialen worden op grote schaal gebruikt in de bouw, in elektrische apparaten en in meubilair. Hoewel ze noodzakelijk zijn, verhoogt hun aanwezigheid in onze huizen en werkplaatsen de risico's van brand aanzienlijk, waardoor ze gemakkelijker vlam kunnen vatten en zich kunnen verspreiden.

20.10.2022

Norkem Fi Europe'a katılıyor

Norkem, Aralık ayında Paris'te düzenlenecek Avrupa'nın en büyük yiyecek ve içecek endüstrisi fuarlarından biri olan Food Ingredients (Fi) Europe'a katılıyor.

29.09.2022

Norkem breidt aanbod aan molybdeenderivaten uit

Buiten de wereld van de scheikunde is molybdeen waarschijnlijk niet een van de meest bekende chemische elementen, maar verrassend genoeg heeft het, en de  derivaatverbindingen ervan, uitzonderlijk veel toepassingen in veel verschillende sectoren, waaronder de landbouw, farmaceutische industrie, petrochemische industrie en de productie van componenten.

14.09.2022

Norkem keert terug naar 's werelds belangrijkste veeteeltbeurs.

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat de Norkem Groep als exposant terugkeert op EuroTier 2022.

EuroTier wordt algemeen beschouwd als de belangrijkste bijeenkomst van de wereldwijde veehouderij- en veeteeltsector en verwelkomt meer dan 150.000 bezoekers uit de hele wereld.