norkem - Your first link in the chemical chain

Recent nieuws >

07.09.2023

Boor: Ontdek ons productassortiment voor landbouwchemicaliën en meer

Boor is een fascinerend chemisch element met een enorm en gevarieerd scala aan industriële toepassingen. De naam is afgeleid van borax (natriumboraat), een natuurlijk voorkomend mineraal dat eeuwenlang is gebruikt als wasmiddel en dat nog steeds de bekendste verbinding van boor is.

10.08.2023

Norkem blijft de verkoop van jodiumderivaten uitbreiden

In de chemische industrie zijn er bepaalde stoffen die vrijwel overal in uiteenlopende sectoren voor allerlei verschillende doeleinden worden gebruikt.

10.08.2023

Ontwikkelaar van ProteVin tekent productiedeal als stimulans voor de markt voor veganistische eiwitten

NextFerm, het Israëlische voedseltechnologiebedrijf achter de ontwikkeling van vegan proteïne ProteVin, heeft een commerciële productieovereenkomst getekend met een vooraanstaande Indiase fabrikant onder licentie, wat de beschikbaarheid van ProteVin op de markt zal vergroten. 

13.04.2023

Consumenten een helpende hand bieden met voedingsvezels

Consumenten schakelen over op de gezondheidsvoordelen van voedingsvezels. Maar waar veel mensen nog steeds mee worstelen is het vinden van vezelrijke opties in de levensmiddelen die ze gewoonlijk kopen en lekker vinden.

21.12.2022

Het voedsel- en drankenteam van Norkem behaalt opnieuw AA-klasse voor BRCGS-audit

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat ons voedsel- en drankenteam opnieuw een certificering heeft behaald voor de BRCGS Agents and Brokers Global Standard - met een naleving van 100%. In een primeur voor Norkem brachten we ook onze zusterbedrijven: Norkem BV, Norkem Quimica en Norkem SRL binnen de reikwijdte van de accreditatie. Ze sluiten zich allemaal aan bij Norkem Ltd, een van de eerste bedrijven die de accreditatie in de wacht sleepten.

24.11.2022

Grote uitbreiding van het nitraatassortiment van Norkem

Met trots kondigen we de uitbreiding van ons agrochemische assortiment aan met de toevoeging van drie nieuwe nitraatproducten.